avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Pot fi convocata disciplinar de către un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Pot fi convocata disciplinar de către un fost angajator? ...

Bună ziua! Pot fi convocata disciplinar de către un fost angajator? Menționez ca am semnat decizia de încheiate a contractului de munca din data de 7.02 pe data de 10.02 și tot atunci a fost scrisa și scrisoarea de convocare disciplinară pe care am primit-o azi 15 02 prin posta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 16 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Nu, nu mai puteți fi cercetată disciplinar nemaifiind in prezent salariat!
Av. Mădălina Moceanu
Salariul l-ati primit?

Angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună dimineață! Nu am înțeles ce mi-ați spus, dacă vreți sa îmi explicați. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Salariul l-ati primit?

Angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul poate aplica o sanctiune disciplinara in termenele de mai sus menționate.

Dacă nu v-ati primit salariul aferent perioadei lucrare pana la data încetării c.i.m., atunci poate angajatorul decide sancționarea cu reducerea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat indisciplinar angajat papic papic Am un angajat cu probleme, care a facut abatere disciplinara in urma cu 2 luni, nu a efectuat anumite atributiuni primite de la un superior.Dupa ce a trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Angajati la firma romaneasca si detasati in strainatate AldonaMihaila AldonaMihaila Buna ziua, Avem mai multi angajati la o firma romaneasca si au detasare in Spania. Unul dintre angajati ne-a anuntat in data de 26.02.2018 ca paraseste ... (vezi toată discuția)
Absentare nemotivata de la servici plus mobile plus mobile Buna ziua, poate cineva sa imi spuna cum sa procedez in situatia in care un angajat lipseste de la servici nemotivat de o luna. Ar trebui sa ii fac scrisoare ... (vezi toată discuția)