avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă pentru 2 minori a fost emisă ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă pentru 2 minori a fost emisă ordonanta presidentiala de ...

Dacă pentru 2 minori a fost emisă ordonanta presidentiala de plasament in regim de urgență si tatal acestora a ascuns copiii să nu-i poate fi luați și refuză sa-i predea autorităților care sunt consecintele si ce masuri pot fi luate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Slăvulete , Avocat 11:17, 16 Februarie 2022

Bună ziua,
În situațiile în care persoana la care se află minorii refuză să pună în executare o hotărâre privitoare la aceștia, potrivit dispozițiilor legae, hotărârea respectivă poate fi pusă în executare prin intermediul executorului judecătoresc.
Luați legătura cu un avocat pentru a vă explica, în concret, ce presupune acestă procedură și pentru a vă pregăti înscrisurile necesare sau adresați-vă direct unui executor judecătoresc.

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Corina-Anda Corina-Anda Buna ziua.Sunt noua aici si am nevoie de ajutorul dumneavoastra urgent.De un an jumatate locuiesc in concubinaj cu un barbat in Bucuresti,in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc face legea? aadialeda aadialeda Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc ! Initial, un minor dat tatalui prin hot. de divort, acum 3 ani. Cam tot de atunci,bunicii materni se ocupa de cresterea si ... (vezi toată discuția)
Proces verbal custodie cristaioan cristaioan Societatea noastra pe care o denumim X a inchiriat un spatiu(casa) de la Societatea numita Y. Societatea Y are un constract de inchiriere cu o persoana fizica ... (vezi toată discuția)