avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am un baiat de 7 ani recunosut de tatal sau. din anul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am un baiat de 7 ani recunosut de tatal sau. din anul 2018 am ...

am un baiaat de 7ani recunosut de tatal sau.din anul 2018 am divortat ,acestaramanand sa plateasca o pensie alimentara.a beneficiat de imdemnizatie de crestera copilului de 2 ani.dupa 4 ani de la divort a introdus actiune de tagada paternitate fiind scutit de suma de 3044 ron ,iar 1522 platibili inrate lunare de 31 lei timp de 48 luni.ce sa intampla daca refuz testul in conditile ca l-a recunoscut timp de 7 ani si6 luni.
Cel mai recent răspuns: vacarunicolaie , utilizator 11:38, 17 Februarie 2022
da
Atunci nu înțeleg de ce nu vreți să îi faceți copilului testul.
e chiar in interesul dvs sa ii faceti test
datorita violentelor lui am grave probleme de sanitate ,iar copilul are uncomportament neadecvat ,atunci cand aude de el.am avut mari probleme cu el dupa ce am plecat de la el avand nevoie de consiliere psihologica si de aceea nu doresc sa fie in legatura cu el. testul trebuie facut de amandoi si nu doresc sa se intalneasca pentru nu a reveni la vechile probleme avute cu el .nu doresc sa mai trecem prin acele momente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate Giorgian23 Giorgian23 Bună ziua Dacă am recunoscut un copil ca fiindu-i tata biologic deși știam ca nu sunt, acum când soția s-a hotărât sa divorteze de mine mai pot cere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)
Test paternitate dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. In cazul in care un parinte nu recunoaste copilul deja nascut ,ajuns la o varsta de 23 de ani acesta poate cere testul ADN? la nastere a recunoscut ... (vezi toată discuția)