am un baiaat de 7ani recunosut de tatal sau.din anul 2018 am divortat ,acestaramanand sa plateasca o pensie alimentara.a beneficiat de imdemnizatie de crestera copilului de 2 ani.dupa 4 ani de la divort a introdus actiune de tagada paternitate fiind scutit de suma de 3044 ron ,iar 1522 platibili inrate lunare de 31 lei timp de 48 luni.ce sa intampla daca refuz testul in conditile ca l-a recunoscut timp de 7 ani si6 luni.
datorita violentelor lui am grave probleme de sanitate ,iar copilul are uncomportament neadecvat ,atunci cand aude de el.am avut mari probleme cu el dupa ce am plecat de la el avand nevoie de consiliere psihologica si de aceea nu doresc sa fie in legatura cu el. testul trebuie facut de amandoi si nu doresc sa se intalneasca pentru nu a reveni la vechile probleme avute cu el .nu doresc sa mai trecem prin acele momente.
Paternitate
Giorgian23
Bună ziua
Dacă am recunoscut un copil ca fiindu-i tata biologic deși știam ca nu sunt, acum când soția s-a hotărât sa divorteze de mine mai pot cere ... (vezi toată discuția)