avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rigola De scurgere amplasata de primarie, direct pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rigola De scurgere amplasata de primarie, direct pe proprietate, fara notificare

Buna Ziua,

Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa, nu am fost de aproximativ 6 luni pe acolo iar astazi cand am trecut pe acolo, am observat ca cei de la primarie au facut rigola pe partea stanga(terenul e pe partea dreapta) iar in dreptul terenului meu rigola traverseaza drumul iar toata apa ce vine de pe deal si se aduna in rigola care traverseaza tot drumul in partea stanga, se revarsa pe terenul meu, este legal sa faca asa ceva fara acordul meu ? Eu nici nu stiam despre ea!

Alte discuții în legătură

Servitute? nicu_dulcesti nicu_dulcesti buna ziua,locuinta mea se afla pe un teren,intravilan, curti constructii plus gradina, in aval de drumul national.In 1966 s-au facut lucrari de modificare ... (vezi toată discuția)
Drum de acces problematic i_valentin i_valentin Buna ziua. De curand am cumparat un teren de aproximativ 700 m in care intra si drumul de la sosea pana la el. Drumul de 3.10 m latime l-am platit pe jumate cu ... (vezi toată discuția)
Drum de acces Costoiuroxana@gmail.com Costoiuroxana@gmail.com Bună ziua!! De curând am cumpărat un teren cu o locuinta, prin contract de vânzare-cumpărare, teren pe care vreau să-mi deschid o pizzerie . Terenul ... (vezi toată discuția)