avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Va deranjez si eu cu o nelamurire, socrii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Va deranjez si eu cu o nelamurire, socrii mei detin ...

Buna seara, Va deranzej si eu cu o nelamurire, socrii mei detin un peren cu o casa batraneasca pe el, ei mi lau cedat noua pentru a ne utiliza de dansul , am fost la primarie sa intrebam de documente, mentionez ca socri nu detin nici dansii nici un act fizic ,doar k ii mostenire de la parininti bunici sii tot asa, am intrebat pe cei de la primarie si am primit un raspuns sec, nu exista nici un document , doar o adeverinta de rol, acesta este raspunsul lor, nu vor sa imi ofere o copie sau ceva, cum as putea rezolva problema,Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:04, 15 Februarie 2022
În instanță, printr-o acțiune în constatarea proprietății.
Contactați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren mostenit, dat in arenda si impozitele aferente. DiMtopia DiMtopia Bunicul sotiei mele are un teren agricol in zona Glodeanu Silistea. Dansul a murit in 2002 si nu s-a facut succesiune. De atunci au decedat sotia acestuia si ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat- cine plateste impozitul? cercetasul cercetasul In anul 1992 bunicii sotiei au arendat un teren unei firme si nu au mai platit impozitul anual. De atunci, acestia au murit, la fel si mostenitorii directi( ... (vezi toată discuția)
Mostenire sorinsps sorinsps tatal meu este mostenitorul unui teren, la primarie apar mai multi mostenitori, ca sa poata primaria sa ii dea titlu de proprietate pe numele lui trebuie sa ... (vezi toată discuția)