avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot plati analizele IML?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot plati analizele IML?

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Au trecut 3 luni de la data intamplarii si am inteles ca le pot plati. Am sunat la IML iar ei mi-au spus ca nu le pot platii pana nu se apuca de ele!

Intrebarea mea:
Este adevarat? Daca raspunsul este nu, va rog sa ma ajutati sa reusesc sa le pot plati personal.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
Daniel13344, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bebica12345 , utilizator 14:38, 22 Noiembrie 2024
Bună ziua am fost oprit de politie si mau testat cu aparatu Drug și am fost dus la IML, unde mi-au luat probă de urină și de sânge, cea de urină a sosit iară, cea de sânge nu. Ce trebuie să fac cum pot proceda să pot plăti acesta analiză de sânge, cu tote că am avocat din ziua de când mi-au recoltat sângele mă tot amâna că trebuie să mă citeze, procurorea, an acest timp de 4 luni nu mia venit niciun răspuns sau citat apsolut de loc eu nu știu ce să mai cred când o antreb pe doamna avocat a-mi tot sp că eu nu trebuie să plătesc analiza? Oare ce să fac cum să procedez am discutat cu un alt avocat care mi-au spus, cu, totul altceva, credeți-mă sant așa de derutat că nu mai știu cum pot proceda va mulțumesc pentru înțelegere.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Bebica12345, utilizator

Bebica12345 a scris:

Am fost oprit acum 4 luni de către un echipaj de politie și am fost dus, IML. Și mi-au recoltatat probe de sânge, și a-și dori să știu cum fac să plătesc această analiză, și de ce durează atât? A-mi doresc să știu unde trebuie să merg să pot plăti acesta analiză mi-am angajat un avocat, dar din câte văd eu nu știe ce să-mi zică din ziua an care mi-au recoltatat probe de sânge, eu mi-am angajat avocat. Și de ceaba, mai am puțin și fac 4 luni pe data de 7 decembrie decand mia fost Luata proba. De sânge eu am avocat,, până an momentul de față, a-mi puteți da un sfat ce trebuie făcut vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ... Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul ... Andrei995 Andrei995 Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul auto testat preliminar cu ajutorul unui mijloc tehnic” și pun accent pe preliminar, ... (vezi toată discuția)
In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, ... Alex Mirica Alex Mirica In ziua de 01.07.22 am fost oprit de către un echipaj de poliție, aceștia mi-au adus la cunoștința ca voi fi testat cu etilotestul după care va trebui sa ... (vezi toată discuția)