avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Din cauza ca am fost contact direct cu o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Din cauza ca am fost contact direct cu o persoana ...

Buna ziua!
Din cauza ca am fost contact direct cu o persoana ce a fost confirmată cu covid, a trebuit sa intru și eu in izolare timp de 5 zile, in momentul in care eu am intrat in izolare eram liber, mi se acorda liberul dacă eu am medical pe aceea zi ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:21, 17 Februarie 2022
Concediul medical se acorda pe zile calendaristice, nu pe zile de lucru. Nu vi se mai dau alte zile libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind izolarea la domiciliu in situatia cu covid 19 yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua, Înaintea de a suna la DSP având în vedere volumul de muncă în aceste momente as dori sa stiu unde sunt precizate prevederi pentru următoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt izolat la domiciliu, fiind contact direct cu ... Profuinfo Profuinfo Buna ziua. Sunt izolat la domiciliu, fiind contact direct cu o persoana confirmată covid, s-a făcut ancheta de la DSP. Situația mea este următoarea: de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)