avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 130/dec 2021 ref la închisoare pt neplata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 130/dec 2021 ref la închisoare pt neplata impozitelor se ...

OUG 130/dec 2021 ref la închisoare pt neplata impozitelor se referă la.impozite generate înainte de apariția ordonanței sau după?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 17 Februarie 2022
Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 1 an la 5 ani sau cu amendă reținerea și neplata, încasarea și neplata, în cel mult 60 de zile de la termenul de scadență prevăzut de lege, a impozitelor și/sau contribuțiilor prevăzute în anexa la prezenta lege.

Prevederea intră în vigoare la data de 1 martie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stopaj la sursa eu.iulia41@yahoo.com eu.iulia41@yahoo.com cu ce se poate solda neplata cas-ului de catre administratorul unui srl in conditiile in care are ca angajati;sotia,propria persoana si o a treia ... (vezi toată discuția)
Conform oug 130/2021, neplata obligatiilor sociale se sanctioneaza ... Vartanovici  Nicolae Vartanovici Nicolae Conform OUG 130/2021, neplata obligatiilor sociale se sanctioneaza cu inchisoare de la 1 la 5 ani, etc., intra in vigoare de la 1 martie 2022. Intrebare : se ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala CretuAnca CretuAnca Cum se pedepseste evaziunea fiscala si semnatura falsa in acte ? (vezi toată discuția)