avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie NOUA?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie NOUA?

De anul asta se mareste alocatia de stat de la 200 la 350 lei sau nu am inteles eu bine?...Trusoul era 230 si 150 numai stiu ce...(sau una din astea 2 se modifica)?
Cel mai recent răspuns: MonELLA , utilizator 15:01, 16 Ianuarie 2010
eu am nascut in ianuarie 2009,si am pimit 150 ron pt trusou,230 ron prima de nastere,si de atunci lunar,alocatia de 200 de ron,pana in prezent a ramas tot 200 on nu sa schimbat...dar pt asta,trebuie sa depuneti actele necesare din orasul dvs:)
scz,trebuie sa depuneti actele necesare la asistenta sociala din orasul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie nou-nascut mateimatei mateimatei Cat este alocatia pentru un nou-nascut si in cat timp se acorda? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Bogdan2009 Bogdan2009 Sotia mea urmeaza sa nasca la finalul lunii iulie inceputul lunii august. Lucreaza de 3 ani la aceeasi institutie cu contract cu norma intreaga pe perioada ... (vezi toată discuția)
Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)