avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ...

Buna ziua, am o întrebare astăzi ma prins cu un joint “cui”, ieri am ieșit din perioada de supraveghere am avut suspendare 2 ani pentru trafic de droguri de risc (canabis) practic sunt recidivist ce pot păți și dacă ma puteți ajuta cu un avocat specializat pe droguri.
O zi buna
~ Conținut șters la cerere ~
Ce pedeapsa ati avut pentru fapta anterioara?
Am recunoscut 2 acte de vânzare unul de 1.8g și 1.6g filmat cu camera și am primit 1.8 ani suspendare cu 2 ani termen de încercare acesta sa finalizat cu o zi înainte sa fac prostia sa ma prindă cu un cui găsit pe jos din care am tras 4 fumuri.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Din cate inteleg de la dvs, sunteti in recidiva postexecutorie.
Conf. art. art. 43 alin. 5 Cod Penal, ”dacă după ce pedeapsa anterioară a fost executată sau considerată ca executată se săvârşeşte o nouă infracţiune în stare de recidivă, limitele speciale ale pedepsei prevăzute de lege pentru noua infracţiune se majorează cu jumătate”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta recidivist Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, daca am fost liberat condiționat cu un rest de pedeapsa de 8 luni pana la pedeapsa finala si comit o noua fapta dupa acele 8 luni mi se da si ... (vezi toată discuția)
Penal nin-60-ct@yahoo.com nin-60-ct@yahoo.com Cîti ani de inchisoare se da la o pers. care e complice la furt , si fiind si recidivist ? ms... (vezi toată discuția)
Recidiva Sergiu88 Sergiu88 Am recidivat la aproape un an de la terminarea probațiunii! Menționez că am fost oprit de organ abilitat, pt conducerea unui autovehicul fără permis de ... (vezi toată discuția)