avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DOSAR EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

DOSAR EXECUTARE SILITA

Cum procedez la alegerea executorului judecatoresc, pentru o executare silita?
depinde de adresa? ce trebuie sa contina dosarul pe care il trimit? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Marina Loredana Mihailescu , Avocat 23:45, 14 Ianuarie 2010
in functie de competenta teritoriala a acestuia. mergeti si intrebati daca bunul/bunurile ce urmeaza a fi executate se afla pe raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea respectivul executor.
Dosarul pe care il trimiteti trebuie sa contina hotararea ramasa definitiva si irevocabila. Trebuie sa vedeti daca bunul(-bunurile ) supuse executarii se afla in raza teritoriala a acestuia.
multumesc de raspunsuri. Am mers pe somatie de plata, debitorul fiind o societate com. Asadar, executarea va fi la magazin.Asta inseamna ca voi merge la un executor din raza punctului de lucru, nu? nu a sediului.
Daca debitorul dvs are sediul in mun. Bucuresti, puteti merge la orice BEJ din Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc vulpoi vulpoi Buna ziua! as dori sa stiu, in cazul in care nu sunt multumit de mersul dosarului meu intr-o executare silita cum ar trebui sa procedez daca as vrea sa mut ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Cipirica Cipirica Bună ziua. Doresc sa va supun atenției 2 intrebari: 1. Dacă în urma unei hotărâri de încuviințare a executări silite judecătorul de la ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii data de o instanta care nu este competenta Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Buna ziua, Care este calea de atac impotriva unei incuviintari de executare silita data de o instanta care nu are competenta sa o faca. Debitorul nu are ... (vezi toată discuția)