avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem o Asociație de proprietari în cadrul căreia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem o Asociație de proprietari în cadrul căreia există ...

Suntem o Asociație de proprietari în cadrul căreia există 80 de proprietăți din care 33 au partidă separată cu electrica restul de 47 dețin contoare pasanteconsumul fiind înregistrat de contoarul general de bloc.Cu ocazia acestor creșteri de pret SC Electrica ne-au facturat curentul consumat cu prețul 1,22 lei/kwh susținând că suntem consumatori non casnici s-o preturile difera fata de clienții casnici.Va rugăm să ne e plecați dacă acest lucru este legal și unde ne putem adresa pentru o sesizare,deoarece la dânșii nu a. Găsit înțelegerea necesară.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 06:30, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o petitie la ANRE.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial ANRE si protectia consumatorului
Contorul general pe numele cui este? Nu cumva pe numele dezvoltatorului? Care este firma...?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
vali m, utilizator
Aparatul aparține distribuitorului SC Electrica Transilvania Sud dar este pe numele asociatiei
Știe cineva dacă este legal ca Asociația de Proprietari să fie considerată client non casnic în condițiile în care ea cumpăra energie electrică pe care proprietarii o folosesc exclusiv pentru uz casnic?

Alte discuții în legătură

Este legal ca o asociație de proprietari sa fie considerată ... brinzeageorgeta brinzeageorgeta Este legal ca o asociație de proprietari sa fie considerată client non casnic dacă energia electrică consumată și înregistrată pe contoarul general de ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)