avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri as vrea sa infiintez un pfa pentru meditatii la limba ...
Discuție deschisă în Traduceri

as vrea sa infiintez un pfa pentru meditatii la limba engleza

as vrea sa infiintez un pfa sau firma pentru medittii la limba engleza.
eu sunt absolvent de facultate de filologie dar cu specializare comunicare sociala. Am obtinut un certificat international de predare limba engleza TESOL/TEFL si nu stiu daca mi se recunoaste in romania asa ceva. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca pot sa imi infiintez in conditiile actuale un pfa

Alte discuții în legătură

Diplome necesare pentru pfa Martinnn Martinnn Bună seara, Sunt cetățean britanic, sunt în România de 3 ani. Aș dori să îmi fac un PFA pentru a putea da lecții de limba engleză . Am diploma ... (vezi toată discuția)
Certificat competente mihteo mihteo Certificatul de competente pentru limba engleza obtinut la Bac 2012 cu calificativul C2 poate fi folosit pentru admitere la o facultate in strainatate ? Sau e ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)