avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va salut! Sunt student la o facultate de drept, anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va salut! Sunt student la o facultate de drept, anul I, învățământ ...

Va salut!
Sunt student la o facultate de drept, anul I, învățământ cu frecventa redusa, din cadrul unei Universitati de Stat, si as dori sa ma transfer la o Universitate de învățământ privat, dar la facultatea de Administratie Publica... Este posibil acest lucru? Si daca da, care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez?
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 22 Februarie 2022
Da, insa trebuie sa luati legatura cu Facultatea unde doriti sa va transferati si sa vedeti acre sunt conditiile pentru transfer.;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)