avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract RDS ?inexistent?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract RDS ?inexistent?

Buna ziua

Doresc ajutorul Dumneavoastra intr-o problema care ma macina zi de zi si care ma face in fiecare zi sa ma intreb daca mai am mult pana incep problemele sau nu.

In 10.2007 am semnat un contract cu furnizorul de internet RDS(locatie: Brasov), pe o perioada de 1 an cu posibilitate de prelungire. Mentionez ca acel contract este pe numele meu iar actul de proprietate(care mi s-a cerut) sau este o copie a unui contract de inchiriere a unei garsoniere(eu fiind student, nu aveam si nu am nici o casa pe numele meu).

Lasand la o parte faptul ca cei de la RDS vazandu-ma mai mic si nestiutor.... mi-au oferit niste servicii la un pret mult mai mare fata de cei ce aveau deja internet pe scara blocului unde locuiam(asta am aflat mai tarziu), au venit cei de la echipa tehnica cu un modem si mi l-au conectat la cablul TV din casa.....cablu pe care nu exista contract....nu il platea nimeni(televizorul mergea de cand eram in chirie).... era pur si simplu al nimanui. Pe contract scria ca imi sunt furnizate servicii de internet si telefonie(gratuita) timp de 1 an.

Dupa 3 luni de neplata mi-au taiat internetul(TV-ul inca mergea, fiind pe acelasi cablu).... si imi tot veneau facturi....facturi pe care eu nu le-am achitat niciodata.

In luna martie urma sa parasesc garsoniera, conform contractului, iar eu am facut contractul cu RDS in luna octombrie. Nici pana in ziua de astazi nu am platit nici macar o factura de la RDS. Nu am primit niciodata vreo somatie de plata, vreo instiintare sau vreo alta factura pe adresa din buletin(judetul Prahova).

De curand firma de internet din Prahova, unde locuiesc parintii, a fost cumparata de RDS si am fost sa nevoit sa fac un nou contract cu cei de la RDS(tot pe numele meu) pentru a beneficia de serviciile lor in continuare. Mentionez ca facturile au inceput de la 0, adica in prima luna am avut de plata 35lei.. si am achitat totul la zi(pe noul contract).

Ce s-a intamplat cu facturile din Brasov? Mai exista? Mai exista contractul? Mai am de plata ceva? (de prescriere....nu stiu daca este vorba ca au trecut doar 2ani 3 luni de la infiintarea contractului).
Nu vreau sa intreb la o casierie/sediu RDS pentru ca mi-e frica sa nu se autosesizeze si sa fiu nevoit sa le platesc toata suma.
Eu inca mai am modemul care mi l-au oferit ei pentru cablu TV si nu l-am folosit decat 1 luna, cat am avut nevoie de el in Brasov.

Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: cosminl , utilizator 18:31, 14 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Daca curiozitatea va "frige" in asa masura, luati-va inima in dinti si intebatii pe cei de la RDS Brasov.
Eu unul, as astepta linistit eventuala solicitare a furnizorului de cablu.
va multumesc pentru raspuns. am avut o ezitare de a incerca sa ma duc la o casierie sa intreb dar m-am gandit ca s-ar putea sa li se ridice un stegulet asupra numelui meu in caz ca e ceva.... asa ca mai bine astept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rds in cazul schimbarii domiciliului in alt judet ContSters194735 ContSters194735 Am mai postat o data acest mesaj, din pacate nu mi-a raspuns nimeni. Va rog sa-mi dati un sfat, este urgent...Ce sa fac ca sa mi se rezilieze contractul cablu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)