avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sotia mea a actionat in instanta la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sotia mea a actionat in instanta la Tribunalul Bucuresti,sectia ...

Buna ziua!
Sotia mea a actionat in instanta la Tribunalul Bucuresti,sectia a -VIII,privind litigii de munca ,datorita necalcularii corecte a pensiei anticipate partiale,emitandu-se in acest sens o Decizie de Pensionare ,netinandu-se cont de perioada lucrata in grupa I de munca si instanta a respins solicitarea ,raspunzand astfel:
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei Casa Locala de Pensii Sector 6. Respinge acţiunea faţă de intimata Casa Locala de Pensii Sector 6 ca fiind introdusă împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VIII-a Conflicte de Munca şi Asigurări Sociale. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei astăzi, 23.02.2022.
Document: Hotarâre 1242/2022 23.02.2022
Cum trebuia formulata solicitare si spre cine trebuia sa ne indreptam,Decizia de pensionare ,fiind emisa de Casa de pensii sector 6.
Cu stima
Nelu Mihai
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:24, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa actionati in instanta Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)
Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Cine are calitate procesuală pasivă...? viktorV viktorV 1. Are calitate procesuală pasivă, PRIMĂRIA SECTOR 6, BUCUREȘTI – prin Primar, în cererea de anulare a unui înscris realizat în anul 1997, la care a ... (vezi toată discuția)