avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme acces camere video in firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme acces camere video in firma

Buna ziua,
De cateva zile ma confrunt cu o problema.
Sunt administrator intr-o firma, iar asociatul meu mi-a restrictionat accesul la camerele video. Mai excat, eu sunt acasa de luni in carantina si nu pot ajunge in firma. I-am scris pe whatsApp sa imi ofere accesul la camere, iar el mi-a motivat ca sunt ale lui personale, si nu ale firmei. Mentionez ca am insistat inca se la inceputul colaborarii sa declare camerele la politie, insa fara rezultat. El a mentionat ieri ca sunt ale lui personale. Oare este normal sa fiu filmata de pe camerele lui personale, fara sa existe un acord intre mine si el?
Mentionez ca este vorba despre un centru educational, camerele avand circuit intern, parintii copiilor neavand acces la ele.
Va multumesc si ma iertati ca am indraznit sa va adresez aceasta intrebare.
Va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:30, 24 Februarie 2022
Nu este subiect care sa poata fi analizat si eventual solutionat cu legislatia care guverneaza infiintarea orgabnizarea si functionarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii forumului sa dispuna mutarea topicului in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera ... Alexandrugh Alexandrugh buna seara daca sunt sofer la stb am voie sa instalez o camera video pentru monitorizarea treficului sa o folosesc cand am acidente fara acordul stb (vezi toată discuția)
Gdpr in relatii comerciale si de munca. un client are o disputa ... GDPR in relatii comerciale si de munca. Un client are o disputa verbala cu un salariat al unui angajator si solicita angajatorului acestuia ,date personale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cat este de legal/ilegal ca intr-o cresa sa se monteze ... timy2303 timy2303 Buna ziua! Cat este de legal/ilegal ca intr-o cresa sa se monteze camere video, fara acordul personalului angajat (educatoare, ingrijitoare, personal ... (vezi toată discuția)