avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren extravilan.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren extravilan.

Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea, Pot eu, astazi, revendica un teren care a apartinut familiei tatalui meu inainte de colectivizare, situat intr-o comuna vecina ? Nu am nici o dovada scrisa. Parintii mei sant amandoi decedati, tata in 1990. Nu s-a depus cerere de retrocedare in anii 90, eu nestiind de existenta terenului. Am aflat deabea acum in 2022, de la niste rude mai indepartate care au avut si ei teren in zona l-au revendicat prin anii 90 si l-au obtinut Multumsc.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
toma st, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire teren la tara 1324 1324 Parintii mei au decedat si din partea familiei tatului meu este un teren la tara pe care l-a detinut bunicul meu , eu am fost plecat din tara de 25 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Fond funciar 1968lucian 1968lucian Titlu de proprietate obtinut la reforma agrara din 1945. Mostenitorul a aflat de existenta acestuia in ianuarie 2015 si a obtinut un duplicat de la arhivele ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate - doresc sa concesionez un teren al primariei cristifp cristifp Buna ziua! Doresc sa concesionez o suprafata de 5ha de la o primarie ca sa construiesc o ferma si m-am lovit de urmatorul aspect: la ora actuala, in CF, ... (vezi toată discuția)