avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire teren la tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire teren la tara

Parintii mei au decedat si din partea familiei tatului meu este un teren la tara pe care l-a detinut bunicul meu , eu am fost plecat din tara de 25 ani si nu am facut nimic ,actele terenului sant pe numele bunicului , de asemeni decedati, se mai poate revendica sau a trecut termenul , actul de cumparare a fost inregistrat in anul 1931, multumesc, Dan .
Cel mai recent răspuns: 1324 , utilizator 16:55, 14 Aprilie 2014
Trebuie sa aflati daca s-a facut cerere de reconstutuire dupa 1990 de catre bunicul sau tatal dvs sau daca pana la acest moment s-a emis sau nu un titlu de proprietate.
Nu s-a facut cerere de restituire , dupa 1990 nici pana atunci, tatal meu mi-a spus inainte de a pleca dintre noi, ce trbuie sa fac ? apreciez , Dan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren extravilan. toma st toma st Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea, Pot eu, astazi, revendica un teren care a apartinut familiei tatalui meu inainte de colectivizare, situat intr-o ... (vezi toată discuția)
Moștenire teren. Fanica Fotache Fanica Fotache Bună ziua. Bunicul meu a avut 4 ha de teren. Avea 4 copii. În 1990 când s-au retrocedat terenurile tatăl meu era decedat. Cererea a făcut-o fratele meu. ... (vezi toată discuția)
Acte terenuri bunici dannymoga dannymoga Buna ziua , eu am fost plecat din tara multi ani , parintii mei au decedat , tatal meu mi-a lasat actele originale pentru terenuri cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)