Buna ziua, de curnd fosta sotie a facut cerere pentru marirea pensiei alimentare. Eu sunt de acord cu suma decisa de instanta. Trebuie sa i platesc cheltuieli de judecata daca nu ma impotrivesc? Ms
va multumesc pentru ajutor. in lege scrie venituri cu caracter permanent.Eu beneficiez de un spor cand iau concediu de odihna, si o prima de 2-3 0ri pe an. Legiuitorul le aduna ca venit permanent sau nu? In functie de raspunsul d-tra trebuie sa anunt la firma sa specifice caracterul nepermanent. Multumesc,inca odata!! M-ati putea reprezenta in caz ca este nevoie? Copilul, practic nu m-a vizitat niciodata, avea doi ani cand n-am despartit, cu toate ca eu am avut si am grija de el, functie si de posibilitatile mele.
Buna ziua,
Firma la care lucrez, a pegatit solicitarea facuta de avocatul fostei sotii cu veniturile obtinute in ultimele 6 luni, defalcate pe fiecare luna, cu rubrici care cuprind venitul din salariu, unele prime precum si o suma reprezentand cazarea la hotel pe o anumita perioada de timp, suma care a fost virata hoelului, dar este mentionata ca in fluturas. Intrebarea este, daca acea suma nu mi-a fost acordata mie, ci a fost virata hotelului, se va lua in calcul la stabilirea cuantumului pensiei alimentare? Deasemenea, primele care sunt acordate sporadic, se adauga si acestea? Multumesc anticipat pentru raspuns! P.S: A nu se intelege ca ma sustrag de la plata pensiei doar ca acele sume reprezentand cazarea la hotel si o parte din chiria unde locuiesc care ete virata proprietarului imi ridica teoretic venitul dar eu nu beneficiez de aceste sume.