avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am cumpărat o excursie de tip individual ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am cumpărat o excursie de tip individual în Bulgaria, ...

Bună ziua, am cumpărat o excursie de tip individual în Bulgaria, plata integrala la un hotel de 4stele în luna iulie all inclusive .Problema este ca agenția a scris în contract ca dacă nu ma prezint sau anulez penalizarea este de 100% . Ei sun ca doar în cazul în care se închid granițele pot recupera banii sub forma de voucher . Ce pot face am vreo șansă de recuperare a banilor intr o forma sau alta , este vorba de o suma de peste 1000 de euro. Am vorbit la agenție dar degeaba ! Va rog ajutați ma! Mulțumesc! Nu am făcut nici asigurare și nu are nici transport asigurat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:13, 28 Februarie 2022
nu stiati ca nu este cu transport? daca v-ati razgandit, gasiti pe cineva care sa plece in locul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de sejur GalLacika GalLacika Buna ziua Avem un sejur rezervat in Bulgaria, cu plecare pe 13 Iulie. Am solicitat reprogramarea sejurului pentru anul viitor dar am primit un raspuns ca se ... (vezi toată discuția)
Renunțare vacanță din cauza covid-19 AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua, Ca multe persoane ne-am făcut o rezervare pt o vacanță în acest an. Vacanța urma să aibă loc începând cu 15 iunie, all inclusiv, în ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli ion minca ion minca In cadrul unei excursii organizate de o agentie de turism am fost intors la granita deoarece aveam BI (buletin de identitate) si nu CI. Nu stiam ca BI nu este ... (vezi toată discuția)