avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren proprietate, au ...

Buna seara!Am și eu o întrebare! pe un teren proprietate, au crescut în neorânduială fire subțiri de arbuști și tufișuri țepoase pe care mă gândesc să le elimin,cu o foarfeca.Am nevoie de o permisiune specială pentru asta de la primărie sau ocolul silvic dacă tufișurile nu depășesc 25 mp pe care au crescut iar copăceii care mai sunt nu trec de 2-3 cm la baza,fiind dotați cu o mulțime de crengi uscate.Mentionez că terenul doresc să-l pun in vânzare și mă gândeam să-l fac mai vizibil.Sau sa las sarcina asta viitorului cumpărător?

Alte discuții în legătură

Proceduri vanzare padure alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Doresc sa vand o suprafata de padure si am inteles că trebuie sa depun adresa la Ocolul silvic si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)