123321123 
	    	Utilizator

123321123 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Petre Daniel 
	    	Utilizator

Petre Daniel 
	    	Utilizator	    

Petre Daniel, utilizator
 Petre Daniel, utilizator 	
			 andradaa 
	    	Utilizator

andradaa 
	    	Utilizator	    

bun, si pentru anul 2009 avand in vedere ca a existat un contract de munca( carte de munca) nu se depune nimic special? (declaratia 205 sau 210 - am vazut pe un presedinte cu astfel de declaratii insa nu am intrebat ce si cum)
Impozitul pe conventii a fost de 10%, restul de 6% presupun ca il plateste fiecare in parte ?
Este corect asa sau trebuia oprit direct 16% ?
Caz concret: femeia de serv are pe conventie 444 ron , primeste in mana 399.6, si asoc. vireala prin declaratia 100 - 44.4 ron lunar(10%).
 elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

ASOCIATIE PROPRIETARI	                   

Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)
	                    ASOCIATIE PROPRIETARI	                   

Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)

sommyint	                   

In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)
	                    sommyint	                   

In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)

picli2001	                   

Buna dimineata.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este frizer (mentionez ca este pensionat de limita de varsta), are un pfa si a auzit ca ... (vezi toată discuția)
	                    picli2001	                   

Buna dimineata.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este frizer (mentionez ca este pensionat de limita de varsta), are un pfa si a auzit ca ... (vezi toată discuția)