avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intrebare-casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intrebare-casa de marcat

societate comerciala,comert cu amanuntul,mai precis un magazin cu marfuri in general alimentare-contabilul i-a spus administratorului societatii ca nu are nevoie de casa de marcat fiscala,deoarece spatiul in care functioneaza ,este sediul de firma si proprietatea administratorului.
Mie mi s-a parut ca nu are nici o legatura sediul cu casa de marcat.
Am nevoie de un raspuns urgent,eventual daca stie cineva si nr.de lege privitoare la casele de marcat.
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 18:24, 21 Septembrie 2006
fiind vorba de comertul cu amanuntul sigur are nevoie de casa de marcat, nu stiu sigur sa iti zic legea insa parerea mea sa cumpere casa de marcat ca altfel amenzile stiu ca sunt foarte mari ceva intre 80 mil-400 mil daca ai activitate cu amanuntul si nu folosesti casa de marcat
multumesc de raspuns,dar oricum am nevoie de lege,pentru a putea sa-i spun persoanei respective exact care este treaba.
poate ma poate ajuta cineva.
og 28/1999, actualiz si republicata
vezi si H477 din 1999, L64 din 2002, Norme metod din 18.04.2003, O.U. 28 din 1999 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cu amanuntul Manuela Mircea Manuela Mircea Buna ziua. Va rog sa primiti spre analiza urmatoarea speta: In ce conditii o societate comerciala care a intreprins demersurile necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Exceptie la casa de marcat ? chrystmass chrystmass Buna ziua, am o intrebare legata de obligativitatea casei de marcat pentru persoane fizice. In primul rand, firma proaspat infiintata, cu cod caen 4799n- ... (vezi toată discuția)
Pfa casa de marcat? daca imi fac pfa imi trebuie casa de marcat? (vezi toată discuția)