avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua! Cum mă sfătuiți să procedez la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua! Cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui ...

Bună ziua!
Cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui plic care, mă înștiințează că, pe data de 23 februarie 2022 (în baza unui proces verbal de constatare) figurez în lista persoanelor care nu au completat formularul digital de intrare în România (conform prevederilor Ordonanței de urgență cu nr 129/2021, cu modificările și completările ulterioare, privind implementarea formula rului digital de intrare în Romania) după o vacanță petrecută de Crăciun în Spania (22-28.12.2021). Menționez că acest formular l.am completat în format letric (de teamă ca nu o să am semnal la telefon) și pe care l.am avut tot timpul la mine, dar nu am fost întrebată de el la intrare în Romania. Menționez că sunt vaccinată și la intrare în țară am fost întrebată doar de certificatul verde. Mulțumesc cu recunoștință!

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formular reactresearch reactresearch referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare in romania caz concret; persoana majora a intrat in Romania in data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stie cineva daca a fost abrogata ordonanȚĂ de urgenȚĂ ... mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Stie cineva daca a fost abrogata ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 129 din 15 decembrie 2021? Daca da, la ce data? Multumesc! (vezi toată discuția)