avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , am primit o înștiințare de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ...

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am completat formularul plf de intrare în tara ( decembrie 2021) ,de când era "treaba" aia cu covidul. ....?????
Nu s-au anulat amenzile respective?
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
????.Mihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 20:25, 2 August 2023
Si???
Daca este ceva in neregula, aveti posibilitatea formulării unei contestatii.
Bună ziua,

Au fost anulate amenzile prin Legea 257/2022, trebuia scăzută din evidențe.

Articolul 1
Amenzile contravenționale aplicate în temeiul art. 4 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare în România, cu modificările și completările ulterioare, abrogată prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 22/2022 pentru abrogarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare în România, neachitate până la data intrării în vigoare a prezentei legi, se anulează și se scad din evidențele organelor de executare.
[ link extern ]

Depuneți la registratură o hârtie adresată șefului de la Impozite și taxe prin care să cereți, pe baza Art. 1 din L 257/2022, anularea și scăderea amenzii din evidențe.
Sunt obligați să vă răspundă în 30 de zile. Au timp destul să se lămurească.
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stie cineva daca a fost abrogata ordonanȚĂ de urgenȚĂ ... mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Stie cineva daca a fost abrogata ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 129 din 15 decembrie 2021? Daca da, la ce data? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)