avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare CIC si reluare CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare CIC si reluare CIC

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o opinie in ceea ce priveste incetarea suspendarii pentru concediul de cresterea copilului, si reluarea acestui concediu.
Avem urmatoarea situatie: o angajata trimite cerere de reluare activitate, este activa pentru o scurta perioada, dupa care doreste sa revina in concediu de crestere copil. Cum se procedeaza in acest caz astfel incat sa fie totul ok din punct de vedere juridic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 2 Martie 2022
In acest caz, se va emite o noua decizie de suspendare a c.i.m.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare ... hr_band hr_band Buna ziua, Am scris acest mesaj ieri, dar mai aveam o intrebare suplimentara. ce se intampla in cazul in care CIM inceteaza dar angajata doreste sa revina ... (vezi toată discuția)
Legislatie ref. revenire din ccc Bubinubi Bubinubi Buna ziua, as dori sa aflu actele normative care reglementeaza drepturile/ obligatiile angajatei care revine din concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru inscrierea in carnetul de munca d_stanoi d_stanoi Vreau sa imi explicati si mie ce documente trebuie sa emit (si daca aveti modele as fi foarte recunascator) pentru a li se consemna in carnetele de munca ... (vezi toată discuția)