avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,socra mea are o executare venita de la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,socra mea are o executare venita de la un executor.Ii ...

Buna ziua,socra mea are o executare venita de la un executor.Ii se oprește o datorie pe care dansa o are la sc.raja.De anul trecut ii s-a pus proprie pe salariu, lucrul corect pana acum .Dansa plătește lunar acea rata +factura ce vine lunar de la raja.Problema este ca raja la doua luni ii pune penalizări la suma respectiva. ESTE NORMAL CA SC RAJA sa perceapă aceste penalități din moment ce dansa plătește lunar rata la suma datorată?Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Credit - declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor augustin30 augustin30 Buna ziua. Am primit de la Banca o notificare privind declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor datorate in baza contractului de credit. Creditul e de ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca - proprire pe salariu DanaSandu DanaSandu Buna ziua! Problema mea este in felul urmator, am un credit de nevoi personale la o banca A( dar nu credit ipotecar) si un card de credit la o alta banca B. ... (vezi toată discuția)