avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am inscris la primarie masina fratelui pe numele meu.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am inscris la primarie masina fratelui pe numele meu.

Am inscris la primarie masina fratelui pe numele meu si el nu plateste impozitul, nu da bani. Cum pot sterge masina de la impozit?
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:13, 3 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O scoateti din circulație si apoi o dati la casat, cu dovada casarii, o scoateti de la impozit.
O puteti vinde, ar fi alta varianta.
Ce cauta masina lui pe rolul dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate... coproprietar missytica44 missytica44 Daca am cumparat o masina in timpul casatoriei, masina a fost inscrisa pe numele sotului; in urma divortului, masina ramanand pe numele lui,(dupa 9 ani)... ... (vezi toată discuția)
Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)
Impozit auto sebastain sebastain Am o masina pe numele meu la primarie pe care am vandut-o in 2010 la o persoana necunoscut. A cesta nu a trecut-o pe el iar acum nu mai dau de el sa si-o ... (vezi toată discuția)