avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua ,am o întrebare,in anul 202o luna ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua ,am o întrebare,in anul 202o luna decembrie am plecat ...

Bună ziua ,am o întrebare,in anul 202o luna decembrie am plecat din germania fara sa închid asigurarea DAK,in octombrie 2021 am revenit în Germania unde m-am angajat,ulterior am primit un plic prin posta pentru plata 2.300 euro,menționez că în anul 2021 am lucrat in România,ce pot face in acest caz

Alte discuții în legătură

Aok germania viorelbv viorelbv Buna ziua ! An 2017 luna noiembrie data de 25,am plecat din germania după ce mi sa facut angajarea de circa luna jumătate,stiam ca sunt angajat ,dar nu am ... (vezi toată discuția)
In 2018 se poate achita rectroactiv asigurarea de sanatate in sistemul public. IonAlexandru IonAlexandru Buna ziua, In 2018 se poate achita rectroactiv asigurarea de sanatate in sistemul public? Pe scurt, am lucrat in Germania cu contract pe o perioada de o ... (vezi toată discuția)
După multe vizite și stat la cozi sunt tot nelamurita. gravidă ... CristinaDarieStefan CristinaDarieStefan După multe vizite și stat la cozi sunt tot nelamurita. Gravidă în 34 de săptămâna, angajata din 25.01.2022.Pana atunci nu am cotizat în România ci in ... (vezi toată discuția)