avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Ca și proprietar al unui apartament ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Ca și proprietar al unui apartament ce pași trebuie ...

Bună ziua. Ca și proprietar al unui apartament ce pași trebuie urmați pentru achiziționarea unei boxe în subsolul blocului respectiv. Vă mulțumesc!
daca sunt definite ca si boxe in acte,luati legatura cu proprietarii si cumparati una
Da. Doresc să știu care sunt pașii legali de urmat, astfel încât pe viitor să nu existe discuții și probleme.
vanzarea/cumpararea se face prin notar.....el verifica actele si daca nu sunt ok, nu incheie nici vanzarea
Buna ziua!
Discutati cu proprietarul acelei boxe, stabiliti conditiile in care doriti sa incheiati contractul (pretul, data etc), incheiati un antecontract de vanzare la notar, in cazul in care v-ar ajuta in vreun fel un astfel de act, apoi conveniti asupra clauzelor contractuale si mergeti la notar pentru incheierea contractului de vanzare.
Contactati proprietarii interesti sa instraineze boxele si incheiati documente autentificate

Alte discuții în legătură

Vanzare boxa (de la bloc) fara dezmembrare amadeus79 amadeus79 Avem urmatoarea situatie delicata: un bloc unde fiecare apartament are boxa la subsol, cu detalii in Cartea Funciara a apartamentului. In 1998 pe baza unui ... (vezi toată discuția)
Identificare pozitie boxa la subsol ebogdan2014 ebogdan2014 Buna ziua, Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc. Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)