avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Nelamurire cod CAEN 4399 accesare Innotech Student
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Nelamurire cod CAEN 4399 accesare Innotech Student

Buna ziua! Doresc sa acesez programul Innotech Student(fiind la master) cod CAEN eligibil 4399, inchirierea utilajelor si echipamentelor de constructii, cu operator. Am o nelamurire :
Daca achizitionez un generator de curent si il inchiriez cu operator, se incadreaza in acest cod caen sau intra in alta clasa?
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
annval24, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nelamurire. as dori sa stiu, pe cod caen 4399 ... annval24 annval24 Buna ziua! am o nelamurire. As dori sa stiu, pe cod CAEN 4399 , inchirierea utilajelor de contructii, cu operator. Daca achizitionez un generator de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de ... Lavy.P Lavy.P Bună seara! Îmi puteți spune dacă prestarea de servicii de inchiriere a utilajelor de construcții cu deservent se încadrează în codul Caen 4399 și ... (vezi toată discuția)
Caen pentru fasonarea fierului ocristina ocristina Buna ziua, as dori sa ma ajutati sa aleg codurile CAEN pentru fasonarea otelului beton si comercializarea produselor obtinute.Dorim sa infiintam o firma care ... (vezi toată discuția)