vali m 
	    	Utilizator

vali m 
	    	Utilizator	    

lavih 
	    	Utilizator

lavih 
	    	Utilizator	    

Fiscalizarea este una, codurile alta.
Dupa fiscalizare, in casa de marcat va baga niste coduri...de exemplu reparatie rama ochelari. Sa va faceti o lista cu tot ce facturati, ca sa le treaca in casa.
Dupa ce reparati, faceti factura si bon de casa. Sau doar bon, unde va trebui sa apara ce ati facut. Reparatie...ceva..
~ final discuție ~
 valscu	                   

Buna ziua,
  Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b]  . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
	                    valscu	                   

Buna ziua,
  Trebuie sa-mi fac PFA si am ales ca si coduri posiblie [b]3312[/b], [b]3313[/b], [b]3319[/b], [b]3320[/b], [b]9511[/b]  . Imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)

theya_05	                   

pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)
	                    theya_05	                   

pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)

anemaria_ioana	                   

Daca un I.I. doreste sa cumpere componente calculator, doar ocazional, pe care le revinde cu un mic adaos (fara a-si face stoc de astfel de produse, doar la ... (vezi toată discuția)
	                    anemaria_ioana	                   

Daca un I.I. doreste sa cumpere componente calculator, doar ocazional, pe care le revinde cu un mic adaos (fara a-si face stoc de astfel de produse, doar la ... (vezi toată discuția)