avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Certificatul digital la intrarea în țară și ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Certificatul digital la intrarea în țară și formularul de urmărire pasager?

Ce se întâmplă cu certificatul digital la intrarea în țară și formularul de urmărire pasager?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui ... Pricope Adriana Pricope Adriana Bună ziua! Cum mă sfătuiți să procedez la primirea unui plic care, mă înștiințează că, pe data de 23 februarie 2022 (în baza unui proces ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta amenda primită urmare necompletarii formularului ... Am stoica Am stoica Se poate contesta amenda primită urmare necompletarii formularului digital la intrarea in tara?menționez că persoana in cauza este vaccinata doar că a uitat (vezi toată discuția)
Referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formular reactresearch reactresearch referitor la ordonanta 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare in romania caz concret; persoana majora a intrat in Romania in data de ... (vezi toată discuția)