avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună! Am si eu un stres cu demisia, mi se cere sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună! Am si eu un stres cu demisia, mi se cere sa plec din firma ...

Bună! Am si eu un stres cu demisia, mi se cere sa plec din firma pentru ca sefii au simtit un pericol in mine de nu ai desconspira pe ei de niste neregulile, si încearcă sa mi se aduca niste motive neintemiate si ma obliga sa le semnez. VA ROG DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE PENTRU CA SUNT INTR O PERIOADA GREA SA RAMAN FARA UN LOC DE MUNCA.
Cel mai recent răspuns: Alexandru0312 , utilizator 17:01, 14 Martie 2022
Deci este ok sa semnez acordul? Dupa care mi se da preavizul si eu daca nu mi gasesc de munca automat mi se da si incetarea cim sa o semnez? Si raman fara loc de munca sau mai este o portita de amanare a acelui preaviz?
Nu semna nimic, daca sunt atat de dornici sa te concedieze lasa-i sa o faca. Iti vor desface contractul de munca mai mult ca sigur abuziv si te vor instiinta prin mandat postal iar tu vei avea toate motivele legale sa ii dai in judecata si sa le ceri daune...vei castiga 100%.
Daca consideri ca esti abuzat, nedreptatit si ei fac chestii ilegale atunci poti instiinta ITM in scris. Acestia vor veni in control si ii vor linisti cu cateva amenzi, iar in baza raportului lor sigur vei avea dovezi sa ii dai in judecata pentru abuzul comis si sa le ceri despagubiri.
Nu mai acceptati abuzurile la locul de munca...exista o multime de cai legale prin care puteti sa-i linistiti!
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
Alexandru0312, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se cere demisia!!!!!! jesse25 jesse25 Buna ziua, as dori sa ma invatati si pe mine ce sa fac in urmatoarea situatie.Lucrez la o firma din 06.06.2013 dar cu CM din 06.08.2013.In prezent sunt in ... (vezi toată discuția)
Demisie freedom1234 freedom1234 Ma poate ajuta cineva cu un sfat?lucrez ca sofer la o firma de 5luni...la angajare mi sa facut contrac de munca,pe 3luni,apoi deja imi expirase contractu..si ... (vezi toată discuția)
Demisie forțată Florina97 Florina97 Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați in urmatoarea problema. Lucrez într-o firmă de contabilitate de 8 luni. Mentionez ca imi fac treaba ca la carte ,m-am ... (vezi toată discuția)