avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, am avut un accident soldat cu victime ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate ...

Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate persoane sunt tefere) pentru neacordarea de prioritate, s-a întocmit dosar penal și pana la soluționare circul doar cu dovada. Întrebarea mea e dacă dovada expira pe 12.03.2022, eu pot circula încă 10 zile dupa ce expira? Menționez faptul ca pana la soluționare, dureaza minim 3 luni, iar atunci se va stabili dacă voi avea permisul suspendat o perioada, dar pana la soluționare am fost înștiințat ca pot conduce.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
Radu gahs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu gahs , utilizator 18:49, 9 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Persoana accidentata nu a depus plângere, a mers la spital iar apoi a refuzat internarea și concediul medical. Am inteles ca dosarul penal a fost deschis pentru a cerceta fapta, nu pe mine ca și persoana
~ Conținut șters la cerere ~
O singura persoana, care nu a avut nici măcar o zi de spitalizare și nu depune plângere. Deci întrebarea e, ce sancțiuni voi primi? Și dacă pot circula cu dovada și 10 zile dupe ce expira?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2022
Radu gahs, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritati de dreaptamia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul ... Mihai petrica Mihai petrica Mia venit de la procuratura înștiințare ca am pierdut procesul neacordare prioritate de dreapta într-o intersecție în care trebuia sa dau prioritate de ... (vezi toată discuția)