avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara victime, neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara victime, neacordare prioritate

daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa suspendat permisul pentru 30 de zile ce se poate intampla?este posibil sa mi fie anulat?

Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 23:03, 21 Noiembrie 2011
Nu se anuleaza. Dupa expirarea celor 30 zile va prezentati la politie cu dovada si va ridicati permisul, in conditia in care a fost vorba numai de o tamponare.
dar dupa aceasta tamponare,conducatorul auto din cealalta masina,nu a fost internat si nu are nici o prtentie,dc politia mia intocmit dosar penal si miau scris in dovada dosar penal va,rog sa ma indrumati ce sa fac ca nu ma pricepo,ma vazut slab si amai mult la obligat pe celalat sofer care nici el nu stie nimic sa se duca la spital nu doar pentru a ne lua sange,ci si pentru internare
Dovada de circulatie se prelungeste pe toata durata cercetarilor.
Luati de la parchet adresa cu care va prezentati la pol.rutiera in vederea prelungirii acesteia.
Depinde de nr. de ingrijiri medicale ale persoanei vatamate se va face si incadrarea juridica.
Poate aceasta nu depune plangere si atunci situatia este mai roza.
E bine sa spuneti clar ce scria in PV pe care vi l-a inmanat politia? Ati fost testat alcoolscopic sau vi s-a recoltat proba biologica?
am fost testat si cu alcooltestul si prin probe de sange,victima care de fapt nu este victima nu are nici o pretentie a refuzat spitalizarea spunand ca nu se considera parte vatamata.deci nu are nic o ora de spitalizare si nici nu vrea sa depuna plangere,in toate aceste circumstante era drept sa mi se deschida dosar penal? indrumatima ce sa fac in continuare,nici nu am stiut ce sa scriu in declaratii,mia dictat politaiul nici nu mai tin minte ce am scris am fost speriat.pot schimba declaratia?dar persoana pe care o considera politia vatamata,dac da declaratie ca nu are nici o pretentie ce se intampla,ce se poate face?

de fapt persoana care se considera vatamat de catre politie,nici nu a vrut sa mearcga la spital dar mai mult a fost fortata de catre politie
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate ... Radu gahs Radu gahs Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate persoane sunt tefere) pentru neacordarea de prioritate, s-a întocmit dosar penal și pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere ghitucristian ghitucristian Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere. Mergand pe DN7, nu am reusit sa franez si am lovit o Dacie din spate. Nu aveam viteza mare. Pasagerul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)