avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Limita de varsta pt.mobilizare rezervisti.Sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Limita de varsta pt.mobilizare rezervisti.Sunt subofiter, pensionar,nascut 1961;as dori sa stiu pana la ...

Sunt subofiter, pensionar,nascut 1961;as dori sa stiu pana la ce varsta pot fi mobilizat in caz de razboi.Mentionez ca am probleme medicale dar nu detin un certificat de inapt medical -cine este abilitat in eliberarea lui.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces pentru persoane cu handicap nelique2003 nelique2003 As dori sa stiu pentru o persoana care avea doar pensie de handicap gradul 2, in baza carei legi nu se acorda ajutorul de deces? De la Casa Judeteana de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.mi-a decedat sotia de covid eu fiind pensionar ,beneficiez ... rodoef rodoef buna ziua.mi-a decedat sotia de covid eu fiind pensionar ,beneficiez ceva de ajutor ? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Varsta maxima de concentrare/mobilizare JOHNVASILE JOHNVASILE Sunt nascut in ianuarie 1961, figurez ca sublocotenent in rezerva din 1980 si vreau sa stiu pana la ce varsta maxima pot fi chemat pentru ... (vezi toată discuția)