avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o masina taxi pe SRL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o masina taxi pe SRL.

Buna ziua!
Am o masina taxi pe SRL si vreau sa stiu daca este nevoie si de manager de transport pentru o singura masina sau la mai mult de 2 masini?, am gasit ceva de genul:
Ministerul Transporturilor a elaborat normele privind pregătirea şi atestarea profesională a managerilor de transport în regim de taxi și închiriere – Hotărârea nr. 879/2016.
Adoptatea hotărârii impune firmelor de taxi, care au mai mult de două mașini, că trebuie să funcționeze cu un manager pentru gestionarea activității efectiv și permanent. În prezent, singurul atestat care se putea obține, era cel pentru funcția de manager de transport persoane care cuprindea toate domeniile de transport persoane intern și internațional în orice regim de transport.
Nu gasesc art.unde scrie care au mai mult de două mașini.
Daca puteti sa ma ajutati!!!
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Manager firma taxi ispas criss ispas criss Buna ziua, Doresc sa stiu daca noua modificare ptr firmele de transport persoane in regim de taxi, si anume ca ptr a functiona ai nevoie de atestatul de ... (vezi toată discuția)