avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vreau sa dau in judecata Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau sa dau in judecata Enel

Caut avocat, vreau sa dau in judecata Enel pentru "citirea" cu aproximativ 400 kWh in plus a contorului la (ultima) factura de regularizare - pentru deconectare. Am dovezi, m-am adresat operatorului - care refuza sa inteleaga informatiile transmise - si vreau sa-i dau in judecata, sa plateasca macar amenda si cheltuielile de judecata. Avem un avocat interesat de easy-money?
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2022
Mihai T., utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai T. , utilizator 09:00, 11 Martie 2022

Nu va sfatuiesc sa dati in judecata furnizorul de utilitati deoarece implica stres,timp alocat termenelor de judecata pe timp nedeterminat si nu va garanteaza hotarare favorabila,furnizorul o sa invce simpla eroare
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
gi-jane2, moderator
reclamati la anre si anpc
Eroarea este pedepsită legal, timp deja mi-au mâncat suficient cât să-mi mă determine si stres o să le fac eu lor.

ynocentta a scris:

Nu va sfatuiesc sa dati in judecata furnizorul de utilitati deoarece implica stres,timp alocat termenelor de judecata pe timp nedeterminat si nu va garanteaza hotarare favorabila,furnizorul o sa invce simpla eroare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt ... alexandrugiurgea alexandrugiurgea Buna ziua, In data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt clientul Enel, am primit 1 factura Enel de 7981.63 Lei pt perioada de facturare ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial cu enel ContSters159316 ContSters159316 enel a facturat un consum pe ultimii 5 ani , dar a emis facturile acum , practic , facturile nu sunt prescrise , insa perioada facturata este partial ... (vezi toată discuția)