Caut avocat, vreau sa dau in judecata Enel pentru "citirea" cu aproximativ 400 kWh in plus a contorului la (ultima) factura de regularizare - pentru deconectare. Am dovezi, m-am adresat operatorului - care refuza sa inteleaga informatiile transmise - si vreau sa-i dau in judecata, sa plateasca macar amenda si cheltuielile de judecata. Avem un avocat interesat de easy-money?
Nu va sfatuiesc sa dati in judecata furnizorul de utilitati deoarece implica stres,timp alocat termenelor de judecata pe timp nedeterminat si nu va garanteaza hotarare favorabila,furnizorul o sa invce simpla eroare
Eroarea este pedepsită legal, timp deja mi-au mâncat suficient cât să-mi mă determine si stres o să le fac eu lor.
ynocentta a scris:
Nu va sfatuiesc sa dati in judecata furnizorul de utilitati deoarece implica stres,timp alocat termenelor de judecata pe timp nedeterminat si nu va garanteaza hotarare favorabila,furnizorul o sa invce simpla eroare
Abuz "enel"
lary_alexandra2
In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)