avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Avem 2 nr de rol unic nominal pe aceeas proprietate.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Avem 2 nr de rol unic nominal pe aceeas proprietate.

Avem 2 nr de rol unic nominal pe aceeas proprietate, sotul meu are probleme serioase de sanatate si nu mai poate plati cum pot sa am un singur nr de rol nominal pe proprietate , numai al meu
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:18, 11 Martie 2022
Fiind doi proprietari este normal să fie două roluri. Puteți plăti dumneavoastră pentru el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, ... iulian55 iulian55 Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, aveam aceiași adresă, deci suntem coproprietari. Este normal ca impozitul pe apartament ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei ... monicaa18 monicaa18 In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei propietate personala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Rolul nominal unic= cod rol? Leri Leri Este Cod ROL-ul trecut in instiintarile de plata (impozite locale), rolul nominal unic? In cazul meu, instiintarea de plata de la primarie vine mereu cu 2 ... (vezi toată discuția)