avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare autovehicul

persoana juridica vinde un vehicul cielo unei pers fizice
s-a intocmit contractul de vanzare -cumparare , un contract intocmit de pers jd .
este necesar sa se mearga la un birou special de intocmire acte vanzare cp auto ?
cumparatorul achita cu O.P. vizat de banca
ce trebuie facut mai departe si unde se merge pt a radia masina de pe numele pers jd si pt a avea siguranta ca a fost radiata
si cand pot sa-i dau toate documentele si cheile masinii ?
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
ENGFULL, utilizator
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 14:29, 14 Ianuarie 2010
va duceti cu contractul de vanzare la unitatile abilitate,iar cheile le puteti preda imediat ce ati primit banii
am crezut ca se observa ..... nu am mai vandut masini pana acum
care sunt unitatile abilitate ?
tr mers la primarie
tr mers la politie pt radiere atat vz cat si cp ?
tr mers la un birou de intocmit acte de vz cp sau e valabil contractul facut de pers jd ?
ce siguranta am ca radiaza masina ? daca face un accident pana la radiere nu plateste tot vz ?

cheile i le predau , dar actele masinii ? cand i le predau

Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
ENGFULL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism ggabiy ggabiy care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, ... (vezi toată discuția)
Atentie la actele masinii ! bugariuciprian bugariuciprian Mi-am vandut masina personala in august 2013 unui individ care se ocupa de vanzare-cuparare de masini,am mers la un notar unde eu am semnat,am primit banii dar ... (vezi toată discuția)
Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)