Buna seara!
Recent am fost implicat intr-un accident auto in urma caruia am fost declarat vinovat de catre un agent de la politia rurala si nicidecum de catre un politist rutier.Am depus contestatie impotriva procesului verbal intocmit in termenul legal solicitand ca in apararea mea sa ma folosesc de probe video.
M-am deplasat la primaria din localitatea unde a avut loc accidentul si am solicitat sa mi se puna la dispozitie inregistrarea din momentul accidentului.Am intrat in posesia acestora dar as dori sa stiu daca trebuia indeplinita vreo procedura pentru a fi admise in instanta.Mentionez ca am facut cerere la primarie pentru punerea imaginilor la dispozitie.Am solicitat si politiei sa ia inregistrarile lucru pe care l-au si facut, dar la proces nu le-au depus .
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am intrat in posesia acestora dar as dori sa stiu daca trebuia indeplinita vreo procedura pentru a fi admise in instanta.
Da, trebuie indeplinita o procedura speciala, in sensul ca prima data trebuie depuse la dosar.
Pana va informati dvs si pana le depuneti la dosar, aveti grija sa nu se termine procesul.
Ridicare de inscrisuri
Edbah
Art. 204, Cod de Procedura Penala, prevede ca, pentru orice act de urmarire penala ( inclusiv ridicare de inscrisuri in cadrul efectuatii de acte premergatoare ... (vezi toată discuția)