avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Numele meu este Enache Nicoleta si va rog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Numele meu este Enache Nicoleta si va rog sa imi raspundeti ...

Buna ziua,
Numele meu este Enache Nicoleta si va rog sa imi raspundeti referitor la următoarea situație.
Eu lucrez in cadrul DGASPC Constanta de 10 ani ca asistent medical generalist principal. In toamna acestui an mă mut cu domiciliul in Bucuresti, fapt pentru care am cerut transfer la unul dintre DGASPC-urile din București. In urma solicitări mele am primit raspuns negativ din partea tuturor sectoarelor. Am apelat si la Sindicatul Sanitas al cărei membru sunt si la fel am primit răspuns negativ. e frustrant ca nimeni sa nu ia in seama un angajat al unei instituții de stat să găsească o soluție care să-mi fie propusă conf. legislației.
Intrebarea mea este, dacă eu mă angajez la spitalul Jud. din Constanța pe o perioadă determinată de 6 luni și cer transferul la un spital din București e mai facil transferul? ( de la un spital la altul). Dacă legislația imi permite transferul fiind angajată pe perioadă determinată. Credeți că există și alte posibilități în cazul transferului?
Mulțumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 14 Martie 2022
Nimeni nu va poate spune dacă este facil sau nu un astfel de transfer.

Transferul trebuie efectuat tot pe un post pe durată determinata.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dosar de pensie magnifiq magnifiq Buna ziua.In primul rand vorbesc in numele unchiului meu care are o problema legata de decizia de pensionare.A depus dosarul de pensionare in anul 2010 la o ... (vezi toată discuția)
Facilitati firma concediu sarcina si lauzie olliverkan olliverkan Buna ziua! As dori sa stiu care sunt facilitatile pentru o firma care pastreaza postul unei persoane aflata in concediu de sarcina si lauzie? Va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare din functie si desfacere c i m TU TU Sunt angajat la Societate Comerciala din 1974 ca lacatus mecanic ,din 1990 am fost promovat ca Maistru la acelasi atelier (Diploma de Maistru promotia 1985) ... (vezi toată discuția)