avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contribuție nevirată la pilon 2 -fond de pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contribuție nevirată la pilon 2 -fond de pensii

Bună ziua!
În ceea ce privește contribuția la fondul de pensii, pilonul 2, am constatat ca nu a fost virata în ultimele 6 luni, cunoscând faptul că angajatorul mi-a făcut retinerea pe fluturașul de salariu, dar nu am virat către Casa de Pensii, ce pârghie legala am , sa constrang angajatorul sa vireze suma restanta ? Menționez ca angajatorul este unitate bugetara( spital).
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
rivombrosa, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie facultativa pilonul 3 ContSters23466 ContSters23466 In luna februarie 2010 am incheiat un contract pentru pensie facultativa pilonul 3 cu [Editat-un fond de pensii privat], iar contractul l-am dus la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum as putea sa aflu salariul ... InaMK InaMK Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa aflu salariul real de incadrare, cel pentru care angajatorul plateste contributii catre stat? Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Alte deduceri dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua, va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarelor: de 15 ani contribui la pensia privata pilon 3(facultativa),de 15 an nu am beneficiat de deducerea de 400 ... (vezi toată discuția)