avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa aflu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa aflu salariul ...

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa aflu salariul real de incadrare, cel pentru care angajatorul plateste contributii catre stat? Ar trebui sa primesc un "fluturas" in fiecare luna? As putea,solicita o adeverinta anume (sub pretextul ca am nevoie pt un credit) sau exista o autoritate unde pot solicita aceste informatii pe ultimele 12 luni? M-am alarmat pt ca nu s-au mai virat bani in fondul de pensii pilonul 2... e ok?
Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 28 Ianuarie 2021
Fie din fluturas , fie din stagiu de cotizare obtinut de la Casa de pensii.
Multumesc. Nu am primit decat o singura data fluturas in interval de un an, se pare ca a fost o exceptie.
Ramane sa solicit adeverinta pt stagiul de cotizare, pt Bucuresti merg la sediul central sau la o sucursala de sector? Se poate obtine online?
Ce stiti de contributiile la fondul de pensii pilonul II, mai sunt obligatorii? Ce sa inteleg din faptul ca angajatorul nu a virat niciodata contributia din momentul angajarii in urma cu un an?
Pentru Bucuresti, va adresati la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, Calea Vitan nr. 6
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita varsta Mioara Megelea Mioara Megelea Va rog sa-mi dati si mie un raspuns daca se poate la o intrebare deoarece sunt in prag de pensionare si doresc sa-mi calculez singura pensia, inainte de ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata cas utilizatorx utilizatorx Bună ziua! As vrea să știu la ce instituție (în afara de angajator) pot solicita copie după foi de varsamânt (ordine plata) care să ateste virarea CAS ... (vezi toată discuția)