Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
 Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat 	
			 AioaneiGina 
	    	Utilizator

AioaneiGina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Borsec	                   

Buna seara!
Imi poate explica cineva daca este vreo diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta. Conform NCC la [b]subrogatie cel care plateste in locul ... (vezi toată discuția)
	                    Borsec	                   

Buna seara!
Imi poate explica cineva daca este vreo diferenta intre subrogatie si cesiunea de creanta. Conform NCC la [b]subrogatie cel care plateste in locul ... (vezi toată discuția)

Dragos1989	                   

Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)
	                    Dragos1989	                   

Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)

Mayabell	                   

Obligatiile codebitorului din cadrul unui contract de credit
In cazul in care creditul de nevoi personale cu ipoteca are si un codebitor - bunul ipotecat ... (vezi toată discuția)
	                    Mayabell	                   

Obligatiile codebitorului din cadrul unui contract de credit
In cazul in care creditul de nevoi personale cu ipoteca are si un codebitor - bunul ipotecat ... (vezi toată discuția)