avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... UNDE GASESC HOTARARE JUDECATOREASCA DE DIVORT DUPA 40 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

UNDE GASESC HOTARARE JUDECATOREASCA DE DIVORT DUPA 40 DE ANI

Buna ziua, am o intrebare la care nu ma descurca nimeni. Rudelor mele le cere notarul la succesiunea unei proprietati, hotararea judecatoreasca de divort a mamei decedate . Cert e ca mama decedata a divortat acum 40 de ani in Bucuresti unde avea domiciliul, dar nimeni nu stie in ce sector locuia pe acea vreme. Unde sa ma interesez de acest lucru? Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: cristinabucuresti , utilizator 10:53, 15 Ianuarie 2010
buna ziua!
scoateti un extras de uz oficial din registrul de nastere al mamai dvs, acolo o sa va apara casatoria incheiata de catre mama dvs, precum si sentinta prin acre a fost desfacuta.
de acolo puteti merge mai departe.
:)
oficiul de stare civila .
ioana_cristea a scris:

buna ziua!
scoateti un extras de uz oficial din registrul de nastere al mamai dvs, acolo o sa va apara casatoria incheiata de catre mama dvs, precum si sentinta prin acre a fost desfacuta.
de acolo puteti merge mai departe.
:)


Da.Apoi mergeti la arhiva instantei unde se afla dosarul.Poate va da hotararea direct din mapa.
Mergeti la starea civila,astfel cum v-au invatat colegii de site si apoi la arhiva instantei la care s-a desfacut casatoria mamei dvs.si dupa sentinta de la mapa(sententier) solicitati prin cerere scrisa la registratura instantei aprobarea pentru copie legalizata cu mentiunea definitiva,copie pe care trebuie sa o timbrati
Multumesc. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarîre de divort 1964 mikyduta mikyduta Cum pot obtine o copie dupa o hotarire de divort din anul 1964, pierduta,mentionez ca nu stiu numarul de dosar si nici numarul sentintei. Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru obþinerea hotãrârii de divorþ a pãrintelui ivandorel ivandorel Tatal meu este decedat de 19 ani si a mai fost casatorit anterior casatorie din care a rezultl fratele meu vitreg. In urma decesului tatalui nu am efectat ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. este vorba de mama ... Marius 58 Marius 58 Duplicat hotărâre divorț după 55 de ani. Este vorba de mama mea care a decedat și îmi trebuie la serviciu. (vezi toată discuția)