avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O sulta primită în urma unui partaj judiciar este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O sulta primită în urma unui partaj judiciar este reținută ...

O sulta primită în urma unui partaj judiciar este reținută în totalitate de către ANAF, sau exista posibilitatea sa fie poprita doar o treime ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
toata, domnu", TOATA.sa stiti ca puteti intreba zilnic acelasi lucru, doar ca o sa primiti acelasi raspuns.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Credeti ca daca intrebati de mai multe ori in postari diferite raspunsurile vor fi altele.Fosta sotie s reusit sa va dea o ultima lovitura a singurul avantajul este ca ati stingeti debitul la ANAF..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara numele meu este florin moraru, sunt din călărași. ... Florian 1965 Florian 1965 Bună seara Numele meu este Florin Moraru, sunt din Călărași. În urma unui partaj judiciar, între mine și fosta mea soție a fost emisă în luna ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele ... Florian 1965 Florian 1965 Bună dimineața Dacă printr-un partaj judiciar, fostei mele soții i-a fost repartizată casa iar aceasta a fost obligată prin Hotărâre judecătorească ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza daca cel care trebuie sa plateasca sulta refuza?? Gyna Gyna Chiar acum sunt dupa o disputa telefonica aprinsa cu fostul sot , un pachet de nervi.M-am saturat de toate mojiciile lui si refuza categoric un partaj amiabil ... (vezi toată discuția)