avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am o intrebare daca esti condamnat la un an ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am o intrebare daca esti condamnat la un an de inchisoare ...

Buna ziua am o intrebare daca esti condamnat la un an de inchisoare pentru permis .acest dosar va expira dupa 5 ani ?multumesc este la prima abatere am cazierul curat .
Nu se intelege mai nimic din intrebarea dvs. Va referiti la o condamnare pentru conducere fara permis? Intrebati cand intervine reabilitarea? Incercati sa va concentrati si sa formulati intrebarea intr-o maniera in care sa intelegem si noi ce anume doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept gri88 gri88 Buna ziua, Acum 5 ani am condus cu o alcolemie peste limita legala, am fost oprit de politie, si mi-a fost intocmit dosar penal. Acum 3 ani a avut loc ... (vezi toată discuția)
In ce termen sunt reabilitat de drept? adamelena adamelena am avut permisul anulat pt consum de bauturi alcolice si o sentinta cu suspendare de 1 an si 10 luni care a expirat la 01.10.2011 cum imi pot curata cazierul ... (vezi toată discuția)
Termen de incercare/ reabilitare m1ha1 m1ha1 buna ziua, referitor la problema mea am consultat deja 2 avocati dar raspunsurile lor erau diferite. in data de 15 05 2005 s a pronuntat sentinta in urma ... (vezi toată discuția)